💛 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖今日食呢間熊本火鍋位於尖沙咀山林道嘅永勝商業中心2樓A,都係朋友推介嚟食,因為性價比好,而且仲係放題任食,出邊有好多火鍋配料可以自由選擇,而且飲品種類都唔少。而家喺社交平台讚好同埋share仲可以送蒸海鮮,勁抵食。首先都係食完雞煲,然後再加湯打邊爐,食物質素方便算係不過不失,但勝在夠平夠抵食,同埋選擇多多。牛小排,牛肩胛同埋豚肉,都幾唔錯,特別係呢個價錢嚟講,有咁嘅質素其實都已經唔錯。蒸海鮮有鮑魚,扇貝,蒸蝦等等,款款都唔錯,鮑魚仲好彈牙爽口。今次同朋友一路食一路吹水,食咗好耐都冇趕我哋走,而且服務態度都好好,總結就係性價比極高嘅任食火鍋,地點位於尖沙咀都好就腳。
💛 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖

而家喺社交平台讚好同埋share仲可以送蒸海鮮,勁抵食。