2017-02-08
捷克菜,咁大個仔都係第一次食。所以唔識分好唔好食同正唔正宗😂但睇完個餐牌,我以為入左Beerliner🤣。因為啲菜式好似!都係豬手,腸個啲🐷但個位置好係靚既,比啲豪宅包住🙈食物就呢,叫左個腸,煙肉炸雞同羊奶芝士沙律。腸真係好正常既腸😂但最短個兩條,好似大陸腸咁既味🙄紅色長條個兩條啲芝士都幾正😳白色就似扎肉🤣但佢既醃洋蔥同德國個隻唔同,暖既,唔算太酸小小甜,幾好食👍🏿煙肉炸雞粒,就好似popcorn chicken咁,無咩煙肉味,當小食食係正常既。唔差囉😂👌🏿羊奶芝士沙律真係嚇死寶寶😂可能我唔慣食羊個種羶味😱隻味我頂唔住,就算佢用火燒左個面,仲要加上沙律醋隻味先可以中和到。沙律就真係正常既沙律,但佢既沙律醋我都係第一次食到,仲種醃製的味道。😂但整體黎講,我真係麻麻地個沙律。捷克啤酒其實真係唔係好識分個不同之處,小小甜味,無咩特別既分別😂👌🏿😅無book台有機會要坐高椅嫁!🤣
所以唔識分好唔好食同正唔正宗😂
但個位置好係靚既,比啲豪宅包住🙈
食物就呢,叫左個腸,煙肉炸雞同羊奶芝士沙律。
無book台有機會要坐高椅嫁!🤣
Sausage platter