餐廳: 永年士多 (香港逸東酒店)
資訊:

2024-09-17 189 瀏覽
呢間佐敦分店位於彌敦道,逸東酒店地下,位置十分方便😆,喺油麻地同佐敦中間,就近廟街、油麻地警署;店舖整潔光猛,裝修亦都有特色,特別一提,餐廳最入嘅位置有個郵筒,呢個郵筒係真㗎,唔止係裝飾😉,店舖會提供免費嘅Postcard俾你寄出去,醫肚之餘不妨可以玩吓🤭餐廳用Qrcode落單,揀好後可以到櫃檯付款💰📝我哋order咗以下食物:💁‍♀️大碗麵 $76-配豬腸、魚蛋、蘿蔔、豬紅、豬皮、雞翼、雞翼尖、魷魚、紅腸、菜辣度有得揀咖喱定麻辣、麵都有得揀油面、粗麵、河粉、米粉等等而我哋就揀咗油麫麵+ 微呶喱辣🤭蠔油菜心 $20- (套餐加配)估唔到套餐加配嘅份量都咁多🫣樽仔奶茶 $17- (套餐加配)奶茶味好濃,必飲!❤️💁‍♀️鮮油多士 $18-成日見到人食,今次終於可以試吓,真係好好食,鮮油多牛油好厚🤩💁‍♀️淨南乳豬手 $58-有4大件豬手,炆得好腍,但又唔會骨肉分離😋💁‍♀️腐乳通菜 $27-豆腐乳醬好食,份量都多😆💁‍♀️咖喱三寶(魚蛋,豬皮,蘿蔔) $30-魚蛋係陳皮魚蛋,我最愛😍,蘿蔔好甜冇渣🫶溫馨提示:食飽飽之後,需要自助式咁放回餐盤🍽️餐廳座位足夠,食物質素同員工嘅服務態度都好好🤗,而且每款送

餐廳用Qrcode落單,揀好後可以到櫃檯付款💰
📝我哋order咗以下食物:
💁‍♀️大碗麵 $76-
辣度有得揀咖喱定麻辣、麵都有得揀油面、粗麵、河粉、米粉等等
而我哋就揀咗油麫麵+ 微呶喱辣🤭
蠔油菜心 $20- (套餐加配)
估唔到套餐加配嘅份量都咁多🫣
樽仔奶茶 $17- (套餐加配)
奶茶味好濃,必飲!❤️
💁‍♀️鮮油多士 $18-
💁‍♀️淨南乳豬手 $58-
有4大件豬手,炆得好腍,但又唔會骨肉分離😋
💁‍♀️腐乳通菜 $27-
豆腐乳醬好食,份量都多😆
💁‍♀️咖喱三寶(魚蛋,豬皮,蘿蔔) $30-
魚蛋係陳皮魚蛋,我最愛😍,蘿蔔好甜冇渣
🫶溫馨提示:食飽飽之後,需要自助式咁放回餐盤

🍽️餐廳座位足夠,食物質素同員工嘅服務態度都好好🤗,而且每款送都好食,會再嚟👍
2024-09-11