呢間酒吧係諾士佛臺行入去第一個位,可以話一出mira 2期就見到,位置超方便,而且無諗過係幾有水準嘅bar!當日涼涼地唔太凍,所以好多人都坐了在outdoor 位置,但我同好姐妹想靜靜地傾下計,所以入了去坐。入面座位都幾多,而且坐得舒服。去到呢到當然要飲下野,食下snacks。呢到除左有light d 嘅拌酒小食外,仲有飽肚d 嘅主食類。✨拌酒小食💫薯條·自家芥茉·松露醬$58- 份量都幾多,而且每條都好脆口,配上旁邊黑松露醬好濃香滋味😋💫串燒1. 西元燒雞軟骨串$38- 有成2串,性價比都幾高!雞軟骨烤到脆香惹味,而且大大粒軟骨唔多肥,正!2. 蒜油醬燒沖繩五花肉串$48- 五花肉本身幾香豬肉味,外層脆香配孜然粉,肉質juicy,肥瘦均勻,真係幾好食😋😋💫主食🌟越河蟹肉·加拿大海膽·蔥油意大利粉- 意粉用上蔥油調味,真係名副其實嘅fusion 菜,估唔到又幾特別,蔥油夠香口。意粉上有好多粒鮮拆蟹肉,海膽係creamy texture,幾有水準!💫飲品🍸House Tequila $68- 一飲落去真係覺得好耐無飲過咁有水準嘅tequila,味道好濃烈,刺激味蕾,正!🍸Abbey ga

✨拌酒小食

House Tequila

🍸House Tequila $68
Abbey garden

🍸Abbey garden
-呢款係比較溫和嘅酒款,好適合女仔飲。飲落去fruity啖啖rose香而且好順,易入口。

下次再來chill過~🥂
薯條·自家芥茉·松露醬