2017-05-10 98 瀏覽
點解會話偏,因為次次黎到永遠都係諗食甜品,如果想銅鑼灣行遠d通常寧願去大坑,而唔係呢度。夜晚個餐係包埋湯,個南瓜湯打得夠好順滑,亦唔會話咁樣而味道太淡。聽朋友講個軟殼蟹burger好食過某burger舖,就有興趣黎試試。佢最大亮點係個芒果他他汁,夠酸而且帶微辣後勁,食落勁惹味!所以個burger食下食下已經食哂而用花生醬做sauce既burger我就第2次食,第一次係shake um bun食,兩次都係唔岩我杯茶,我覺得鬼佬呢個idea好怪而fish and chip個賣點就係流心芝士,個脆漿因為咁而需要自己調教,食落去好脆,流心芝士一切開就流出黎。呢間cafe水準絕對屬中上,但係個位置實在太令人尷尬,所以食完都只係見到得1,2張客