2019-08-17 252 瀏覽
同朋友在旺角行咗一陣差不多以食下午茶時間。。但係旺角已經食到太悶。。朋友就提議去太子食。。我聽落都唔係好遠姐太子就太子啦。。。就係呢間牧羊少年。。結果他帶我行了又行了。。還未到🙈。。。原來隱蔽在橫街內。。。一間不起眼的小店。。推門內進感覺裝修擺設很有異國風情。。只是給人三五知己慢慢吹水的地方。。心想價錢應該不便宜。。但打開餐牌看又OK喎。。下午茶也不貴。。。甚至睇埋晚餐唔算過分仲包甜品都唔使兩舊水。。我和朋友一人叫了一個下午茶套餐。。飲品還包括可以選擇$40以下。。蠻多選擇🍹朋友選了牛柳長通粉。。我就梗係食個小食拼盤啦。。估唔到$48嘅小食拼盤連飲品都幾多份量👍。。食完今次之後雖然位置比較偏遠入咗內街但係我一定會找機會再次食晚餐😍

小食拼盤
2019-08-16