2024-12-01
今日同朋友去西九睇聖誕樹🎄😍去之前係戲曲中心呢到買啲野飲同小食醫下肚先,試左呢間餇茶號,又健康又好味😋*****🍓🫐脫乳糖雜莓奶昔 $42🍍🍹百香果菠蘿香橙綠鴨屎香烏龍茶 $43無添加又不升糖嘅手搖飲品😍以往都有唔少健康嘅手搖,但都冇咁多選擇~呢度嘅選擇多之餘,仲同普通手搖做得好似!🤩價錢都唔貴,健康/生酮人士必試呀~🥪開心果醬生酮堅果醬吐司 $28用左自家研發嘅無糖無面粉生酮方包製作,經飛碟機烘焙後,咬落外皮好香脆🥰,配上濃郁嘅開心果醬、上面仲有滿滿嘅開心果碎添😍🍋生酮港式檸茶 $100 / 4支比起普通嘅檸檬茶,佢 keep到零碳、零卡路里,同時飲落又有甜味,同一般檸茶冇咩分別😋真係好犀利!🍞生酮奇亞籽高纖蛋白方包 $89 / 1盒10塊食完個吐司之後我都買左一盒呢個生酮方包😍平時用黎做早餐/下午茶又好味又無罪惡感☺️除左低碳水、高纖維、高蛋白質之外,加左奇亞籽仲可以促進消化系統健康🙂↕️*****
***** 🍓🫐脫乳糖雜莓奶昔 $42
🍍🍹百香果菠蘿香橙綠鴨屎香烏龍茶 $43
無添加又不升糖嘅手搖飲品😍以往都有唔少健康嘅手搖,但都冇咁多選擇~呢度嘅選擇多之餘,仲同普通手搖做得好似!🤩價錢都唔貴,健康/生酮人士必試呀~ 🥪開心果醬生酮堅果醬吐司 $28
用左自家研發嘅無糖無面粉生酮方包製作,經飛碟機烘焙後,咬落外皮好香脆🥰,配上濃郁嘅開心果醬、上面仲有滿滿嘅開心果碎添😍 🍋生酮港式檸茶 $100 / 4支
比起普通嘅檸檬茶,佢 keep到零碳、零卡路里,同時飲落又有甜味,同一般檸茶冇咩分別😋真係好犀利! 🍞生酮奇亞籽高纖蛋白方包 $89 / 1盒10塊
*****