2023-07-25
🍞黑芝麻大滿足吐司 吐司無論外表內𥚃都充滿着滿滿嘅黑芝麻,食落去有啲黑芝麻醬嘅味道,間中就會識到少甜少甜咁,麵包本身鬆軟,都幾好食😋🥨四川香辣鹼水結小編都係第一次食辣味嘅麵包。鹼水結外面沾滿四川嘅辣汁,外面有少少辣,內裡有好濃嘅小麥味道。呢個真係好特別,而且小編未喺其他地方見到有,所以大家都值得試下🥧芝士香蔥司康配抹醬英式嘅scone 嘅質地,未入口已經聞到濃郁嘅香蔥味,食落去香蔥嘅味道可以話係爆發,配埋個抹醬,令到scone嘅口感加添左一層滑溜同creamy,啱晒鍾意食香蔥嘅朋友。🍰開心果盒子蛋糕入口唔算有好濃嘅開心果味,反而有一種好香嘅芝士味,蛋糕質地鬆軟,有啲開心果碎碎增添口感,小編食完都覺得有啲唔夠喉😆開心果迷都可以試吓佢!🥯抹茶麻薯面包面包外面乾乾爽爽,抹茶嘅味道好出,坊間好多抹茶嘅成品都抹除唔到抹茶嗰種獨特嘅苦澀味,呢個就冇。基本可以話做到足,而且抹茶🍵味道香濃,配埋中間嘅麻薯加左啲煙韌嘅口感,小編平時唔特別喜歡抹茶都覺得呢個唔錯。如果喜歡抹茶嘅朋友應該會好鍾意😊
🍞黑芝麻大滿足吐司
🥨四川香辣鹼水結