餐廳: Braza Churrascaria Brazilian Steakhouse
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-08-07 1871 瀏覽
中環蘭桂坊呢間 BRAZA Churrascaria - Brazilian Steakhouse 既午餐自助餐相當抵食。每人只係$138就可以無限享用salad bar, 另加$50仲有free flow燒肉🍖,肉食獸唔好放過。salad bar 甚有睇頭,蔬菜🥬好新鮮,仲有吞拿魚🐟、Parma Ham🐷、煙鴨胸🦆、青口、芝士🧀俾你選擇,岩曬ee而家減醣餐。燒肉仲有牛肉🐮、雞翼🐔、豬肉腸🌭、菠蘿🍍。青口新鮮好食,加少少炒蒜上去,味道好夾。吞拿魚比較味淡,鴨胸好味。Parma Ham 好咸香,一定要夾埋沙律菜🥗食。最鍾意個紅蘿蔔🥕湯,煮得夠滑,我飲咗兩碗🍲。仲有佢地既signature 芝士波波,外脆內軟,濃濃既芝士味,忍唔住都要食返個😋。我地另叫咗一客豬肋骨🍖,一份三條都係$38咋。食飽飽連甜品都食唔落喇!#brazachurrascaria #食玩焗煮遊世界#減醣好好 #ketoparadise#姐我有錢吃飯 #不是試食活動
每人只係$138就可以無限享用salad bar,
另加$50仲有free flow燒肉🍖,肉食獸唔好放過。

燒肉仲有牛肉🐮、雞翼🐔、豬肉腸🌭、菠蘿🍍。

青口新鮮好食,加少少炒蒜上去,味道好夾。
吞拿魚比較味淡,鴨胸好味。
Parma Ham 好咸香,一定要夾埋沙律菜🥗食。
最鍾意個紅蘿蔔🥕湯,煮得夠滑,我飲咗兩碗🍲。
我地另叫咗一客豬肋骨🍖,一份三條都係$38咋。
食飽飽連甜品都食唔落喇!

#brazachurrascaria #食玩焗煮遊世界
#減醣好好 #ketoparadise