2024-07-05 99 瀏覽
今日行過上水同朋友食日本嘢又一新推介😌👍🏽餐廳係用QR code落單嘅,朋友揀咗魚生冇丼,佢嘅食評係咁😂😂特選五色丼🐟🦐色澤鮮艷,食材搭配巧妙三文魚肥美,配襯爽脆的北寄貝及肉嫩帶子,再加上甘甜的赤蝦和海膽😋😋簡直係滿足😆米飯的粒粒分明,濕潤柔軟,讓整個丼飯吃起來層次豐富,既有魚肉的肥美,也有海鮮的清新,就係滿足🤩我就叫左秋田便當🍱炸雞扒。外皮酥脆,內裡滑嫩多汁,唔係平時係街食炸雞扒嘅味道😋好有驚喜🤩🤩🤩前菜螺肉,係高質嘅😌😌再搭配豬軟骨,炆到好腍又入味😊滋味十足。小食鹽燒珍寶牛舌🐮🐮厚切的牛舌,真係非常厚!肉質細膩,一啲都唔靭,而且好重牛肉味,配上檸檬汁,亦係唔錯嘅味道😋呢個暫時係我食過最厚嘅牛舌🙈最後叫左杯荔枝椰果梳打🍸好多嘢果肉😀😀大大啖飲真係好爽😆總括嚟講呢間嘢都係性價比高嘅餐廳😎😎

特選五色丼🐟🦐
色澤鮮艷,食材搭配巧妙

我就叫左秋田便當🍱

小食鹽燒珍寶牛舌🐮🐮