2021-05-06 501 瀏覽
因為趕住睇戲所以要黎個速食,咁岩見到呢間冇乜人就衝咗入去😂一打開個餐牌第一個反應係原來台灣菜都可以咁貴架🥲個價錢就黎拍得住春水堂,但份量同質素都唔夠人地好😢可能係地段關係,同埋感覺間餐廳係專做遊客生意😂以後小編想食台灣菜都係食返阿元來了算😌.🫔鮮熬豚骨•豚白肉 $68麵嘅份量極少,豚肉都係得簿簿3至4塊,女仔食都嫌唔夠飽🥲個湯好想營造一種真材實料拗出嚟嘅感覺,小編真係感覺到嘅,不過味道就單調咗啲咁囉🤣呢個價錢食返日式拉麵會開心好多🤨.🫔鹽水雞配拌刀削麵 $68一樣係份量好少,不過呢個拌麵係幾好食嘅😗個刀削麵加咗啲辣汁去撈好開胃,同埋鹽水雞都好入味,雞肉唔會鞋口😋跟餐仲有一個清清地蛋花湯,中和返個辣麵🥳.🫔台式鹽酥雞 $45呢啲炸物間間餐廳都差唔多,冇乜特別要讚或者要彈🤣都係果句,份量偏小但價錢偏貴😇.🍽味道: 3/5 🏙環境: 3/5‍👨🏼‍🍳服務: 3/5💧衛生: 3/5💰價錢: 2/5
🫔鮮熬豚骨•豚白肉 $68
🫔鹽水雞配拌刀削麵 $68