住左咁耐都唔知原來呢到有間日本餐廳🍴呢到主打便當🍱拉麵🍜同炸物小食有Lunch Set仲有下午餐選擇 仲要唔收加一 最好系有埋USB方便叉電🔋每枱座位間距都有一段距離 傾計都好舒服😌上面睇下有咩介紹嘅時候先發現原來呢間餐廳🍴老闆好有良心 ☑️☑️☑️承諾保住員工飯碗喺呢個疫情下共渡難關 呀!真系好難得呀無嚟錯🙂🙂👍🏻👍🏻👍🏻叫左二個Lunch Set 鹽燒鯖魚便當🍱仲有miso soup同二件炸雞🍗珍珠米加埋飯素 真系好夾😋😋😋咁凍天氣飲返杯老公就要左鰻魚飯每個餐都miso soup同二件炸物加飲品🥤🥤叫多份海膽蟹蓋黃金燒🦀燒到外皮好脆好香 每人一隻啱啱好😋食完飯落到去商場地下左邊👈原來有間隱世大超級市場 點解我住左咁耐都無為意到呢到有呢個商場🥲😂

有Lunch Set
無嚟錯🙂🙂👍🏻👍🏻👍🏻