2024-05-29
假日下午總是好悠閒,突然間想同班友一齊歡聚,就選擇了坐落於佐敦的聚友會麻雀會所,好好享受下午茶時光。🎉🌟下午茶特選套餐:✅公司三文治✅香茅豬扒公仔麵✅凍檸水/凍檸茶首先,個公司三文治實在吸引 🥪。呢款三文治揀咗新鮮嘅配料有火腿、吞拿魚同番茄,每一層都配搭得恰到好處,口感豐富。特別嘅係,佢嘅面包好輕身,而且有出人意表嘅甜味,在咀嚼的過程中嘅每一口都讓人感覺到唔同層次嘅口感體驗,實在係非常美味。😋而個香茅豬扒公仔麵亦係好食既 🍜。豬扒烤到剛剛好,外層微微焦香,吃落口彈牙帶嚼勁,而且味道肉美無比。公仔麵煮到軟硬適中,湯味恰到好處。講到湯底,佢哋嘅湯有一種獨特而濃郁香茅味,飲落去就感覺得出佢用心熬煮過,啖啖都真材實料!呢個味道實在令人驚喜☺️!至於飲品,選擇左凍檸水或者凍檸茶。凍檸水,一啖嚟已經感受得到檸檬嘅香氣襲來,清新檸檬味淡淡嘅甜味,實在消暑解渴。凍檸茶就夠香夠甘,甜味同茶味配搭得剛剛好,個人認為係佢哋店內最好飲嘅冷飲。😍總括黎講,同朋友嚟一齊打排麻雀之餘,邊食邊玩,真係一個好好嘅下午茶選擇。呢度嘅飲食提供多元化選擇,令人十分滿意,當然要同朋友約定再嚟啦🍹🥳🍽🥢
🌟下午茶特選套餐:
✅公司三文治
✅香茅豬扒公仔麵
✅凍檸水/凍檸茶 首先,個公司三文治實在吸引 🥪。呢款三文治揀咗新鮮嘅配料有火腿、吞拿魚同番茄,每一層都配搭得恰到好處,口感豐富。特別嘅係,佢嘅面包好輕身,而且有出人意表嘅甜味,在咀嚼的過程中嘅每一口都讓人感覺到唔同層次嘅口感體驗,實在係非常美味。😋
至於飲品,選擇左凍檸水或者凍檸茶。凍檸水,一啖嚟已經感受得到檸檬嘅香氣襲來,清新檸檬味淡淡嘅甜味,實在消暑解渴。凍檸茶就夠香夠甘,甜味同茶味配搭得剛剛好,個人認為係佢哋店內最好飲嘅冷飲。😍 總括黎講,同朋友嚟一齊打排麻雀之餘,邊食邊玩,真係一個好好嘅下午茶選擇。呢度嘅飲食提供多元化選擇,令人十分滿意,當然要同朋友約定再嚟啦🍹🥳🍽🥢