2016-06-20 123 瀏覽
一間以西餐為主既cafe , 有set餐點 仲有唔同類型野飲 仲有一d特式甜品。 我晚餐時段黎 所以主要點飽肚既食物All day breakfast 98 蚊有蕃茄豆 煎蛋 煙肉 辣香腸 香草腸 磨菇 , all day只要食物新鮮都唔會太差 尤其係磨菇夠爽口 蛋煎得夠軟滑, 腸 煎得夠香脆 中上之作軟芝士牛乾菌闊條麵 118 蚊闊既麵身食落比較有咬口。 牛乾菌味道濃烈, 醬汁除左有牛肝菌醬外 , 仲有好香既芝士味增加濃度 , 唔錯!水牛城雞翼 42 蚊同美式水牛雞翼有d唔同 比較乾身, 甩辣椒同辣粉多 雞翼煎得香口入面肉質嫰滑, 辣度中上 !香蕉士多啤梨乳酪飲 跟餐加17.5 蚊低脂飲品 香舊夠甜 士多啤梨有少酸 兩樣配搭而成, 甜酸度適中 , 而且食得出用新鮮生果做成乳酪 一個幾健康清新既夏天佳飲玫瑰園熱茶 餐 24 蚊用西式茶壼沖成既熱茶 有十分香既玫瑰香味 再可隋意加上自己適當份量既蜜度增加甜度。 口味獨特飲落舒服
All day breakfast 98 蚊
軟芝士牛乾菌闊條麵 118 蚊