2022-09-22
🌩️ 安格斯牛肉壽喜燒鍋 $138 🤍4/5個鍋足料到就嚟瀉晒出嚟😋安格斯牛肉肉質鮮肥牛份量幾多🐄湯底甜甜的好濃郁🤩配料有娃娃菜、金菇、冬菇等,仲有我最鍾意嘅芝士竹輪🧀雖然無烏冬嗰啲配,選用左較粗身嘅粉絲,較煙靭之餘更吸收湯底💕🌩️ 免治雞肉棒三色套餐 $72 🤍4/5汁燒, 蘿蔔蓉, 明太子醬 (左<<<右)呢款免治雞肉製作別出心裁✨🐓免治雞肉軟實唔易爛,混合絞碎咗嘅雞軟骨令佢食落更有咬口 👍🏼燒汁同雞肉好match🤣明太子雞肉令佢充滿咸香更加惹味🌩️ 三文魚籽黄金醬燒元貝(2隻)$60 🤍4.5/5呢款好出色🌟🌟🌟滿滿嘅芝士千島醬裝完全覆蓋元貝味道濃郁🥹元貝大大粒且肉質肥美,搭埋蟹籽口感豐富🤟🏻🌩️ 鹽燒牛舌芯 $42 🤍3.5/5一串三塊👅牛舌彈牙爽口,沾了了鹽燒食落香口🌩️ 燒日本芝士年糕(两件) $28 🤍3/5兩件厚燒芝士年糕,芝士記住要趁熱食做到流心效果🔥不過略嫌年糕有啲過厚💦配埋紫菜食更加香口同時無咁膩~
🌩️ 免治雞肉棒三色套餐 $72 🤍4/5
汁燒, 蘿蔔蓉, 明太子醬 (左<<<右)
🌩️ 三文魚籽黄金醬燒元貝(2隻)$60 🤍4.5/5
呢款好出色🌟🌟🌟
🌩️ 鹽燒牛舌芯 $42 🤍3.5/5
一串三塊👅牛舌彈牙爽口,沾了了鹽燒食落香口
🌩️ 燒日本芝士年糕(两件) $28 🤍3/5