2021-09-03 229 瀏覽
太開心啦!做咗咁多日,終於到咗星期五😍想搵個安靜啲嘅地方,飲杯嘢同friend吹下水~呢度嘅特色雞尾酒🍸同埋小食🥜真係好吸引!要數推薦嘅,一定係佢哋嘅🇲🇽墨西哥Taco!唔同嘅配料,食落去真係會上癮❤有夾餅同卷餅兩種,我哋先試咗下佢嘅夾餅~中間嘅係雞肉🐤旁邊兩個係牛肉🐮食落去好juicy😍出邊嘅粟米片非常香脆,入邊嘅肉絲味道校得啱啱好,因為小食好輕便,一拎就食到🥰試過一個之後,實在太好味,所以我哋都決定encore,試埋佢哋嘅卷餅XD佢哋嘅威士忌BBQ豬肋骨都非常唔錯,大件得嚟焗得好香軟,每一啖都食到肉汁嘅滋味🤤小食🥢燒牛脷粒,記住要試埋!大小適中,一啖一粒,最啱用嚟送酒😉焗肉醬芝士大蘑菇好香,邪惡拉絲,配埋肉醬啲汁好入味!試咗兩杯飲品,我叫嘅係特色嘅Cocktail Papa,因為有加我最愛嘅Bailey,香濃奶香非常好入口🤓環境舒服,店員都好warm,把酒談心,呢度最適合不過~@amusebar 📍佐敦

焗肉醬芝士大蘑菇好香,邪惡拉絲,配埋肉醬啲汁好入味!

環境舒服,店員都好warm,把酒談心,呢度最適合不過~

@amusebar
📍佐敦