. 佐敦新分店 | 雙餸飯都有位坐? 📍#權發小廚高質商務飯盒 (兩餸飯 $40 / 三餸飯 $50)飯盒好高級😂😂😂真係成個飛機餐盒咁😇間格分明👏🏻唔似發泡膠飯盒會幾個餸撈埋一齊、有時啲味道撈埋一齊都變得唔好食🤐而且蓋得好實唔怕漏汁👍🏻買完已經有位坐低食😃環境都算闊落光猛👻整體感覺好乾淨舒適👌🏻🥢魚香茄子茄子🍆唔會炆到淋哂、肉碎唔多無咩魚香味🥢咸蛋蒸肉餅一餸已經有半粒咸蛋👍🏻肉餅半肥瘦豬肉好食🥢豉椒豬腸幾驚喜😄好惹味、豬腸無怪味👍🏻唔錯🥢雜菌時菜新鮮蔬菜🥬正正常常🥢蝦仁蒸水蛋算幾多蝦仁、有啲太多水、啖口啲😅——————————————-總結 : 算係幾高質同好多選擇嘅雙餸飯🤔用料唔敢講話係新鮮、但唔係霉菜😬同行黎講價錢就偏貴、不過都抵過出去食個飯👍🏻特別想食菜同中式餸菜嘅時候我先會買👀——————————————-📍 權發小廚🏠 佐敦彌敦道317號金漢大廈地舖📆星期一至日 : 10:30-22:00#hkfoodstep#hkfoodstep佐敦#hkfoodstep兩餸飯#佐敦美食#兩餸飯 #hkfood #hkfoodie #hkcouple
. 佐敦新分店 | 雙餸飯都有位坐?
📍#權發小廚

高質商務飯盒 (兩餸飯 $40 / 三餸飯 $50)

飯盒好高級😂😂😂真係成個飛機餐盒咁😇

買完已經有位坐低食😃環境都算闊落光猛👻
整體感覺好乾淨舒適👌🏻

🥢魚香茄子
茄子🍆唔會炆到淋哂、肉碎唔多無咩魚香味

🥢咸蛋蒸肉餅
一餸已經有半粒咸蛋👍🏻肉餅半肥瘦豬肉好食

🥢豉椒豬腸
幾驚喜😄好惹味、豬腸無怪味👍🏻唔錯

🥢雜菌時菜
新鮮蔬菜🥬正正常常

🥢蝦仁蒸水蛋
算幾多蝦仁、有啲太多水、啖口啲😅

——————————————-

——————————————-