2020-01-15 16 瀏覽
佐敦新式西餐廳fusion菜今日嚟到佐敦附近見到係好多茶餐廳中間有間fusion西餐廳於是就識下啦入到仲有午餐餐牌 同朋友分別叫咗兩個午餐試吓餐湯係磨菇湯 我最愛 幾creamy食到一粒粒菇蓉 成碗清哂!😜😜👍🏻燒美國頂級肉眼扒 $128呢個價錢仲包埋餐湯同埋嘢飲唔算太貴牛扒份量亦都可以接受食落去都幾淋同juicy 算係薄身好味嘅牛扒 我地叫左五成熟 質地岩岩好照燒雞肉薄餅$108估唔到呢到都食到pizza 細細個 兩個人食岩岩好 上面鋪左大大家雞肉 加埋燒汁 食落又唔會太油膩 最後我地每人加左$35要甜品 🍮 一個應該係Tiramisu 同焦糖燉蛋 個人幾鐘意個燉蛋 值得一識 蛋味香 又唔會太實 👍🏻Overall 呢到質素唔錯 價值唔算貴 以後食野又多個選擇!
佐敦新式西餐廳fusion菜

入到仲有午餐餐牌 同朋友分別叫咗兩個午餐試吓