想揾個地方同朋友聚面打麻雀,一邊享受粵菜美食?嗱,你揾到啦!就喺佐敦嘅聚友會麻雀會所,食物好味,環境舒服,一個字,正!👍🏽首先就必須要提嘅係佢哋嘅珍寶熱狗⬅️呢個熱狗份量足夠,味道宜人,不論係色澤定係口感都一流,一咬落去就聞到一陣陣淡淡的牛肉香,真係口水都忍唔住要流晒出嚟😋公司三文治⬅️麵包鬆軟,夾嘅火腿同雞蛋質地豐富,吃落口感細膩,每一口都令人想再嚟一口,真心推介👍🏽👍🏽👍🏽冰凍嘅飲品,佢哋嘅凍咖啡同凍檸水都好飲得⬅️凍咖啡濃郁得黎又唔會太苦,混合咗奶香,喺口中散發出香氣,完全喺炎炎夏日中帶嚟清涼嘅感覺😁 凍檸水嘅味道又酸又甜,迎面嘅檸檬味提起味蕾,飲完一杯感覺所有疲憊都一掃而光,真係好消暑🍋