店鋪細細地,有種家庭式經營模式。用心製作,多款串燒選擇,即叫即燒。餐廳每日新鮮燒海鮮、牛舌、主打自家製免治四味雞 肉棒、四式串燒豬肉卷等!狐狸食堂好適合大家係度同朋友飲返兩杯,傾下偈,enjoy返個生活𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ 燒厚切牛舌✨ 味噌醬燒牛柳✨ 醬油燒白饍✨ 五花腩set四隻肥豬分別係 1. 醬燒年糕豬腩卷 2. 燒野菜豬腩卷 3. 燒蘋果肉桂豬腩卷 4. 燒煙肉蕃茄卷而我覺得最好食既係燒煙肉蕃茄卷 ❤️好有趣既口感,一啖咬落去就爆開成口都係蕃汁~✨ 免治雞肉棒set (4串) 1. 醬燒免治雞肉棒 2. 芝士免治雞肉棒 3. 檸檬鹽免治雞肉棒 4. 明太子免治雞肉棒仲配上一份月見汁用黎點雞肉棒✨ 明太子玉子燒✨ 牛油蒜蓉翠玉瓜✨ 醬油燒茄子✨ 狐狸炒鮮菌✨ 雞軟骨✨ 日式炸軟骨餃子🍸 果肉白桃汁🍻 生啤(Asahi)500ml𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞⭐️ 地方淺窄,人手唔多,忙起上嚟需要俾啲耐性 ❤️

店鋪細細地,有種家庭式經營模式。

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨ 燒厚切牛舌

✨ 味噌醬燒牛柳

✨ 醬油燒白饍

✨ 五花腩set

而我覺得最好食既係燒煙肉蕃茄卷 ❤️
好有趣既口感,一啖咬落去就爆開成口都係蕃汁~

✨ 免治雞肉棒set (4串)

仲配上一份月見汁用黎點雞肉棒

✨ 日式炸軟骨餃子

🍸 果肉白桃汁

🍻 生啤(Asahi)500ml

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞

⭐️ 地方淺窄,人手唔多,忙起上嚟需要俾啲耐性 ❤️