2016-05-03 2078 瀏覽
第一次打食評就係呢間餐廳喇!本身唔係第一次幫襯,但今日路過比較時間鬆動又決定入黎坐下!價錢都幾吸引入面係黃色燈,感覺好舒服温暖。而且一個場坐16個位,坐得舒服。首先其實黎左個餐湯,忌廉粟米湯,不過略水無咩味。。。如果可以濃點就好!不過多士好脆好香好好食!掛住食,相都無影。叫左個青口意大利飯。個飯好creamy, 有咬口!青口既味道唔差仲幾足料!一碟細細既意大利飯已經有3-4隻青口,另加一點魷魚之類.. 青椒味幾重,個人覺得個combination幾新鮮,但如果有人唔喜歡青椒味就自己諗喇!隨餐送甜品(應該多數係雪糕)都幾甜,唔識分佢係自唔自家製喇!我放入杯咖啡度可以唔落糖😂講咁耐最欣賞呢間餐廳係提倡老有所為架!唔怪得serve我既全部都有少少年紀^_^ 但服務真係好好!好親切又有禮貌,而且我真係一食完最後一啖放低餐具,個伯伯就過黎幫我收,再上下一碟!$65蚊有呢個服務質素真係超值!(無加一呀!)

第一次打食評就係呢間餐廳喇!

(無加一呀!)
2016-05-03