2023-06-28 188 瀏覽
💡溫泉蛋卡邦尼卷心粉喺出面唔會叫卡邦尼汁既粉,通常都整得唔好食,但呢一間出奇地整得好好食,完全係掛汁,同埋唔會乾爭爭,煙肉份量,又唔會好少,加上同卷心粉超夾😍小朋友同唔食辣之選💡芝士薯餅牛肉漢堡超級豐富層次口感,成個漢堡都超級巨型,牛肉肉質鮮嫩,做到鎖汁嘅效果,不過女仔食半個都已經超飽😆本身超鐘意食芝士,所以認為芝士味可以再濃d。💡蜆肉花椒忌廉卷心粉呢個一定要推介!通常花椒都係用喺中式嘅菜式上,竟然今次睇到餐牌見係花椒粉,一試便有驚喜😍好鐘意食麻的感覺,你一定會好鐘意食! 💡白桃烏龍茶白桃烏龍茶是一種混合了白桃口味的烏龍茶。烏龍茶是一種半發酵茶,介於綠茶和紅茶之間,具有獨特的花香和果香。白桃則是一種甜美的水果,其味道與烏龍茶的花香和果香相得益彰,令到白桃烏龍茶的口味更加豐富。💡Flat white(L)🌟值得一試:Flat white 好適合啱啱飲咖啡嘅人,佢係一種柔滑嘅泡沫質地,加埋咖啡係底,先將一份濃縮咖啡注入杯中,然後在上面加入少量的微泡奶。微泡奶是將牛奶加熱到特定温度,然後用蒸汽棒將其打發,創造出同濃縮咖啡相融合的顺滑質地。佢既味道係岩岩好,不需加額外嘅糖。
💡溫泉蛋卡邦尼卷心粉

💡芝士薯餅牛肉漢堡

💡蜆肉花椒忌廉卷心粉

💡白桃烏龍茶

💡Flat white(L)