係佐敦見到呢間酒吧 好抵食咁每日HAPPY HOUR  4-8 pm 好多食物都有半價優惠🈹(除左意粉 豬手 迷你漢堡拼盤 BBQ 豬肋骨同腸仔拼盤)每人最少點一杯飲品於是同朋友入去坐下CHILL下🥰餐廳燈光昏暗有情調 環境寬敞 空間感大 有吧位有梳化位播住輕鬆既音樂 都幾舒服😇食物選擇多元化 主打自家制美食仲有各式酒類COCKTAILS同MOCKTAILS都好有特色😌我地叫左3款小食2杯野飲 輕鬆度過😉原來餐廳有2間分店 係深水埗同佐敦下次可以去另一間分店😀💥特色雞翼🐤有水牛城辣汁 蜜糖芥茉 同埋威士忌燒烤3個味道我地揀左small size 都有6隻雞翼所有雞翼都大大隻 好入味又JUICY😎水牛城辣汁幾辣 送酒幾好蜜糖芥末 PERFECT MATCH 芥末醬同蜜糖MIX埋 口感順滑威士忌燒烤 好惹味 真係食到WHISKY味💥焗肉醬芝士大蘑菇🍄呢個大蘑菇好足料 3隻都釀滿餡料  芝士仲可以拉絲菇味香 焗完都好JUICY 幾唔錯🥰💥焗芝士西蘭花🥦西蘭花份量都幾多 又新鮮上面鋪滿左CHEESES 拉哂絲邪惡得黎都算健康😆💥Cocktail-Fake youFrangelico, fres
係佐敦見到呢間酒吧 好抵食咁

(除左意粉 豬手 迷你漢堡拼盤 BBQ 豬肋骨同腸仔拼盤)
每人最少點一杯飲品

西蘭花份量都幾多 又新鮮
上面鋪滿左CHEESES 拉哂絲
邪惡得黎都算健康😆

💥Cocktail-Fake you
Frangelico, fresh lime, ginger ale
用左Frangelico既COCKTAIL 榛子味幾香
再加上青檸同Ginger ale帶點酸
感覺清新 易入口🍸

💥Mocktail-Thai Sky
Lemongrass, apple juice, ginger, lime, soda, 7 up, brown sugar
呢個MOCKTAIL果味香 酸中帶甜
好清新解膩🍹