2022-09-26
💛好味指數:4.6/5💛💜回頭指數:4.6/5💜過咗嚟何文田搵朋友食飯,介紹咗間唔錯的cafe😌餐廳每張枱都有花裝飾,感覺簡潔舒適☺️✅牛油香草焗田螺$108田螺擺盤吸引,用咗蒜香牛油汁帶出田螺香味🐚不過份量就唔算好多得6粒😢但隔離嘅薯蓉和蔬菜好好食,加翻分😌有蓮藕、蘿蔔、蘆筍、雞髀菇和粟米,蘆筍非常新鮮😍薯蓉係黑松露薯蓉,香味四溢💕✅海膽三文魚籽竹炭烏冬$158見到個賣相已經覺得非常吸引😍上面有海膽和三文魚籽,烏冬外型似意粉,但味道都係烏冬🤣會令我諗起墨魚汁意粉😂😂烏冬掛汁量多,口感好creamy✅慢煮日本雞胸拼鵝肝$218慢煮雞胸非常出色👍🏻👍🏻雞肉嫩滑唔會過熟,溫度掌握啱啱好☺️鵝肝煎得好香,配蘑菇燒汁幾唔錯😋🐻總結推薦試雞胸😍同埋呢度嘅蔬菜好好食👍🏻📍Peko Peko Eatery (勝利道) (何文田)何文田勝利道1-3號地舖
💜回頭指數:4.6/5💜
✅牛油香草焗田螺$108
✅海膽三文魚籽竹炭烏冬$158
✅慢煮日本雞胸拼鵝肝$218
🐻總結
推薦試雞胸😍同埋呢度嘅蔬菜好好食👍🏻
📍Peko Peko Eatery (勝利道) (何文田)
何文田勝利道1-3號地舖