2009-08-07 17 瀏覽
都唔明呢間舖, 成日都有人排隊. 我試過係度食過三次, 兩次都係被迫,第一次去到叫"馳名海南雞飯", 食完就問隔離, 究竟呢度有乜咁好食, 要排咁耐隊. 佢話D雞夠滑, 係滑, 不過好多地方都滑啦! 飯係黃色, ok la!第二次去, 我有上次嘅經驗, D飯好多, 所以我同佢講少飯. 佢居然答我, 呢度無得少飯, 無人得閒會可以幫你咁樣跟, 要少飯就分D飯俾其他人, 我同佢講無人肯要, 佢就答我咪由D飯剩係度囉!佢呢種態度, 真係可恥! 要知道世界上另一個角落, 每7秒就有1個人因飢餓而死架! 枉佢係食肆做!個次, 我嬲到無叫任何嘢食, 齋坐!第三次係食手撕雞河, 驚食唔哂! 叫野飲嘅時候, 個伙計覆單, 覆3次都錯, 我同我朋友都背到, 佢都未默到!味雖好, 服務都要有質素, 仲要有衣食!

個次, 我嬲到無叫任何嘢食, 齋坐!

味雖好, 服務都要有質素, 仲要有衣食!