2018-01-02
好日唔飲茶,12點幾同屋企人拎飛仔排下隊明明叫到17號飛,手持18號,企足45分鐘期間不停見到企cashier位安排入座既女職員,o係人地無拎飛既情況下,笑笑口,烚熟狗頭咁既樣叫"x生x太,入去啦,果張果張"雖則心知"職員擺明為利是舖路"呢樣野間間酒樓都有,都甘心等位,但眼見佢入三張台,仲係人地一行入去佢就"搖頭擺尾"話有台,我埋去問,佢又"灑手擰頭"話無位服務態度極惡劣,感覺好似岩岩踩親佢條尾咁黑面,其他人問佢又係咁平時飲開茶都係去呢間,因爸媽屋企附近,都屬於老人村,好多一家大細會假日返去同屋企人飲茶,平時已經見唔夠人手做野,入到去坐其實好多職員都好好態度同盡量快速幫手俾野你食,唯獨是門口兩個cashier,一個安排入座一個收錢,態度極惡劣,埋單時佢講幾錢,佢覺得你俾就得架喇,話想睇單佢就黑面,話佢知有邊樣野無黎要扣返錢,佢話圈起無黎果樣,但唔俾筆,圈左又極差態度咁問多次咩無黎,咁圈黎做咩食物方面,比較油,不太適合老人家,款式亦較其他酒樓少,屋村酒樓,旨在方便,飲茶都係為一家人開心一個下午姐食物未算差,一時時會發生炸物over左既情況,點心方面一般,只係有時個個星期都去,都唔知叫咩好
明明叫到17號飛,手持18號,企足45分鐘
食物未算差,一時時會發生炸物over左既情況,點心方面一般,只係有時個個星期都去,都唔知叫咩好😂食黎食去都係果幾樣ok
環境尚算接受,以職員不足的情況下,雖然有揮手求救情況出現,但好多職員都做到份內事,送點心既白衫姐姐s都好有禮貌,同佢講唔該,都會回應句"唔洗客氣,小心熱"
如果職員以衫款顏色區別職級的話,門口兩位屬稍微高一點職位的話,令人太失望
受氣等位,受氣結帳