2020-12-12 182 瀏覽
好多人等位呀,一直擺出一副你唔幫襯就過主既樣,好多客因為咁走左,我竟然好快有位😂😂😂😂😂試左杯Coffee, 其實都可以,但同之前既食評一樣,最可怕既係態度,野食等左超過半個鐘,追佢仲惡過你!😢個Barista 同班Staff 粗口爛舌咁,係咁吹水,指指點點,覺得好得人驚🙄Barista 衛生情況值得老闆關注下,摸完口罩,倒左咖啡豆出來,用隻手係咁摸係咁練,磨完豆沖咖啡前又摸口罩又無洗手!麻煩咖啡師都要注意衛生!見之前有個客問佢,係度等得唔得,可唔可以坐係個一個位,佢話唔得!但另一個熟客問佢,佢開張櫈比佢坐又得,望到都好笑!除左有人個無著制服類似老闆既物體好小小之外,真係覺得好得人驚,又睇住一個Junior d 既staff 比人話,教仔唔該細聲D ! 去廁所都要問2次先比去🤣🤣🤣🤣作為一間Cafe 覺得咁既環境唔得!到最後等左超過40 分鐘個炸豬排,個樣非常靚,但事實上好油!

麻煩咖啡師都要注意衛生!

但另一個熟客問佢,佢開張櫈比佢坐又得,望到都好笑!