又黎新城市lunch la! 喺食咩都無咩所謂嘅情況下, 邊間快啲有位就食邊間🙆🏻‍♀️Request左high chair好快就set好俾我地, 仲有bb餐具😂一於嗌一個burger一個risotto share先. 餐包好快有得食. 有成7款麵包揀(A1係麵包店嘛🥖🍞🥐), 我地揀左藜麥餐包, 鬆軟餐包 wz Pesto//自家製蘿勒青醬, 兩款餐包都鬆軟好味, 尤其藜麥餐包絕對係健康之選. 餐湯唔係太濃嘅忌廉蘑菇湯, 每啖都有碎蘑菇, 忌廉比例無咁重唔會飲完湯就有飽肚感.正宗美式牛肉漢堡包伴薯條 (HKD88)漲卜卜嘅Burger, 豐富嘅餡料, 用一枝粗身嘅籤固定, 由底層起有菜, 切片蕃茄, 勁厚牛肉. 切開後更加顯得足料重量級, 哎原來重有煙肉🥓呢! 唔切開都未必見到兩塊包面都有搽牛油烘成金黃色, 隨意唧小小檸檬🍋汁先. 粗身薯條🍟份量唔吝嗇, 即炸係又香又好味.虎蝦藍青口意大利飯 (HKD92)Li個risotto底有別於一般重cream做法, 係鮮茄底+海鮮高湯嘅味道, 剝左殻嘅虎蝦好爽口, 藍青口又鮮味, 整個risotto味道都非常均勻, 每啖都盡是食材精華. 以為份

餐包+pesto  sauce

餐湯

正宗美式牛肉漢堡包伴薯條 (HKD88)
正宗美式牛肉漢堡包伴薯條
正宗美式牛肉漢堡

虎蝦藍青口意大利飯 (HKD92)
虎蝦藍青口意大利飯

Li個risotto底有別於一般重cream做法, 係鮮茄底+海鮮高湯嘅味道, 剝左殻嘅虎蝦好爽口, 藍青口又鮮味, 整個risotto味道都非常均勻, 每啖都盡是食材精華. 以為份量不是太多, 係好飽的.

2018-11-06
15 分鐘 (堂食)
餐包+pesto  sauce
正宗美式牛肉漢堡包伴薯條