2017-08-11 1196 瀏覽
我真係唔知道你哋是不是想做生意的,我只覺得我一入門口是得到不禮貌的對待,不是要你們有酒店的服務態度,基本上你哋係基本嘅禮貌都沒有,你要客人換你們的拖鞋入座,但我一看到放拖鞋的位置及拖鞋真不想穿上去丶感覺有點不衛生,我情願不穿鞋入座,如果你們是會員制的,應該在我定位時給我知道,拿餐牌過來時,口黑面黑,講嘢口齒不清,一輪嘴咁講,要我Stop你,再叫你講慢一些,至知道你講緊乜🙄我嚟依種地方就預咗食物飲品都是一般的,所以我冇要求,但我唔明白,客人在進食及飲料時,你為什麼會在幫貓隻梳毛呢?梳出來的毛飄來飄去,,我感覺成面都係毛,煮食時成間鋪頭都是油煙味,我感覺我離開咗間鋪時,我成身都係油煙味😑唔會推薦,唔會再來🙅🏼
2017-08-11