👍🏻 泰式自助午餐炎炎夏日 假日去邊度已經成咗一大難題🙈好彩今個星期有呢間餐廳打救助我哋 上網見評論唔錯 價錢OK 仲有蟹腳食 即刻book枱🫰🏻餐廳環境充滿泰式風情 俾人一種度假嘅感覺👒從冷盤、熱葷、甜點、飲品 每一樣都有超級多嘅選擇 食自助餐就是要這樣💓✅ 冷盤- 凍海鮮:有蟹腳、翡翠螺、海蝦、青口特別鍾意蟹腳 唔會過鹹 淡淡海水味 食得出鮮甜🦀- 泰式風味:青木瓜沙律、酸辣鳳爪、生菜包有驚喜- 矜貴之選:芝士拼盤🧀、煙三文魚、巴馬火腿、凍腸 高質 擺盤靚靚✅ 熱葷- 海南雞:極滑 脂肪比例剛好 搭配油飯一流🐥- 泰式湯河: 可自選配料 湯底清澈但味道香濃!- 黃咖喱、青咖哩:香辣惹味🌶️- 豬手🐖:分別有滷水/脆皮 前者軟腍入味 後者皮脆肉滑✅ 甜點- 芒果糯米飯🥭:超級有誠意 糯米飯有四種顏色 代表四種味道 大愛原味及黑糯米 芒果超甜- 牛角包窩夫:上面嘅cream可選朱古力/芒果味 窩夫外層香脆 入邊煙韌🧇- 椰汁西米糕:椰味濃 入面有芋頭、西米、馬蹄另外餐廳仲有小驚喜 突然聽到店員響鐘 原來係乳豬啱啱燒好 皮脆肉嫩正正就係形容佢😋之後仲有即燒焦糖燉蛋 好味道🥰飲品選擇超多 除
👍🏻 泰式自助午餐

✅ 冷盤

- 泰式風味:青木瓜沙律、酸辣鳳爪、生菜包有驚喜

✅ 熱葷

- 海南雞:極滑 脂肪比例剛好 搭配油飯一流🐥
- 泰式湯河: 可自選配料 湯底清澈但味道香濃!

- 黃咖喱、青咖哩:香辣惹味🌶️

- 豬手🐖:分別有滷水/脆皮 前者軟腍入味 後者皮脆肉滑

✅ 甜點

- 椰汁西米糕:椰味濃 入面有芋頭、西米、馬蹄

另外餐廳仲有小驚喜 突然聽到店員響鐘 原來係乳豬啱啱燒好 皮脆肉嫩正正就係形容佢😋之後仲有即燒焦糖燉蛋 好味道🥰飲品選擇超多 除咗咖啡、泰式飲品及冷泡茶等

注意事項⚠️
- 餐廳依家正提供優惠 星期六、日均4人同行 1人免費👏🏻
- 大部分晚上🌃都會有live band表演 詳情請向餐廳查詢📞