有良心既貓cafe唔多,呢間算係其中之一,店內除左所有貓都係流浪貓之外,部份收入都會用作買罐頭比獨立既貓義工去餵街貓。我就係比呢點吸引左,有得食,有得同貓貓玩,仲有得幫到流浪貓,令我覺得自己既惠顧係有意義既大家想知詳情可以去搵舖頭既ig 呀,每月既捐贈詳情都會係個度交代,仲有可愛既貓貓生活照添除左有以貓為主題既裝潢同一啲玩具之外,仲有關於貓既書呀仲係貓奴門外漢既話可以睇嚟參考吓呀!大多樓上cafe既食物有姿勢冇實際,味道一般甚至可以用難食黎形容,但呢度既食物水準出乎意料地唔錯豬柳漢堡拼薯條有兩層豬柳漢堡同芝士,再加啲沙律醬汁、蕃茄同生菜~漢堡好juicy, 呢點相當令人驚喜,如果個包更軟熟就perfect薯條即炸熱辣辣,唔會過鹹,份量都ok!日本唔太甜芝士蛋糕果然名乎其實!!唔太甜,所以唔鐘意食咁甜既男朋友好滿意!!朱古力同芝士味balance 得唔錯,口感smooth 得黎又唔膩跟餐包一杯野飲,朱古力味好濃郁,推薦~記得記得唔好餵野食比貓貓呀大家最後比幾張貓貓相大家睇下呢到既貓貓都好乖好得意呀可愛到我一個月已經黎左兩次

除左有以貓為主題既裝潢同一啲玩具之外,仲有關於貓既書呀
仲係貓奴門外漢既話可以睇嚟參考吓呀!

豬柳漢堡拼薯條

有兩層豬柳漢堡同芝士,再加啲沙律醬汁、蕃茄同生菜~

薯條即炸熱辣辣,唔會過鹹,份量都ok!

日本唔太甜芝士蛋糕

跟餐包一杯野飲,朱古力味好濃郁,推薦~

記得記得唔好餵野食比貓貓呀大家

最後比幾張貓貓相大家睇下