未分享已經燒佐阿妹都去佐😂呢間真係好鐘意,整家店既設計每一個細節都非常既精緻,無論係吊燈,裝潢位置既設計,真的每一處都值得打卡最重要係連廁所既洗手液都係有挑選係用Zara home,足見店家既用心😌今次我地叫佐一杯matcha latte&cappuccino 再加一份Egg rothkoMatcha latte既抹茶好香醇濃郁,非常順滑飲到最後仲有回甘,朋友話同佢係日本飲既抹茶鮮奶一模一樣,鍾意抹茶嘅值得試吓,而我杯cappuccino 咖啡濃厚香氣十足,易入口,兩杯既拉花都非常精緻每個線條都顯示著咖啡師的拉花功力了得飲到最後都可以清晰見到個拉花😏而份小食Egg rothko真的有驚艷到我看似簡單的食材,卻可以做出這麼好吃的味道,入口即化的起司再加上半熟蛋,香濃既牛油味瀰漫着整個口腔,而且外皮烤好酥脆,真係超級絕配🤤無論係環境同食物都值得一去,我真係mark定個日子要再去😎🥰
未分享已經燒佐阿妹都去佐😂
位置既設計,真的每一處都值得打卡
最重要係連廁所既洗手液都係有挑選
係用Zara home,足見店家既用心😌

今次我地叫佐一杯
matcha latte&cappuccino