2022-09-30
⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾雨露均沾果然係要喺呢啲川菜餐廳先食到正宗嘅紅糖糍粑✨!煙煙韌韌嘅口感真係好正啊!仲加埋紅糖醬汁同埋黃豆粉甜絲絲的感覺😍。⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾酥炸無臉男呢個係炸豬肉粒,之前嚟嘅時候已經食過!今次返兜係因為真係覺得幾好食🙌🏻⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾正經的雞被撕好搞笑,個名叫做正經的雞被撕🤣,其實就係平時食開嘅手撕雞。雞肉唔會太鞋口反而幾嫩♥️⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾老壇酸菜魚冇諗過佢可以咁大兜😱😱。魚嘅份量亦都超多初頭仲驚自己會食唔晒㗎🥶!冇諗過佢啲魚肉片厚薄適中😆,真係可以啖啖肉。除此之外肉質鮮嫩多肉汁,酸菜汁完全融入於魚片中😝。個湯我仲攞咗嚟撈飯添啊🤫!真係超級正!
果然係要喺呢啲川菜餐廳先食到正宗嘅紅糖糍粑✨!煙煙韌韌嘅口感真係好正啊!仲加埋紅糖醬汁同埋黃豆粉甜絲絲的感覺😍。 ⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾酥炸無臉男
呢個係炸豬肉粒,之前嚟嘅時候已經食過!今次返兜係因為真係覺得幾好食🙌🏻 ⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾正經的雞被撕
好搞笑,個名叫做正經的雞被撕🤣,其實就係平時食開嘅手撕雞。雞肉唔會太鞋口反而幾嫩♥️ ⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾老壇酸菜魚