2017-08-13 497 瀏覽
話說上星期無聊download咗個八達通apps, 就送咗一張單球雪糕贈券, 前幾日得閒一於去食下雪糕, 消下暑😆👍一如既往,見到雪櫃裏面有咁多口味供選擇,真係花多眼亂, 雖然自己係朱古力迷, 但平時已經食得夠多朱古力, 就揀下啲新嘢。抹茶味: 第一啖食落去抹茶味好清新, 香濃而不苦澀, 雪糕質地亦十分幼滑, 沒有一般抹茶味雪糕中的茶末粒芒果桑子味: 味道沒有什麼驚喜, 只能說像把水果放進口中😆提子冧酒味: 事實上凡有酒味的甜品我都喜歡, 所以略嫌酒味不夠重, 但不說酒和提子的味道平衡甚佳!紅莓芝士餅味: 芝士控表示芝士味道不夠濃, 但雪糕中的牛油餅底粒的確有驚喜, 雖然牛油餅底粒口感不脆, 但絕對增加了雪糕的層次感! 推薦推薦!

芒果桑子味: 味道沒有什麼驚喜, 只能說像把水果放進口中😆

2017-08-09
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
優惠券