2015-07-22 3402 瀏覽
星日食晚飯,仲要係一間review不錯的餐廳,無訂枱又唔洗等!聽到都覺得爽! 但其實真相係....要出outdoor坐同夏天玩住遊戲食呢餐聽朋友介紹,原味雞最好味,所以就order了一份。雞肉好滑,而且份量都幾...多。兩個女仔係唔會ko得哂的!另外比menu的圖吸引,叫了個雞蛋卷外表幾好睇,食落真心無特別。不過餐廳menu唔算多選擇,所以見好多人都有order (還是那句╴兩個女仔係食唔哂的)本餐意外收獲----------根據menu的解說,呢個係beer+餐廳的cocktail整成的drinks一來的時侯,飲品面嗰層係冰沙!無奈身處戶外,不用幾分鐘就....變了一杯普通的drinks lol 但個人認為杯野無論外表定味道都幾ok! 小驚喜!~最後打包了烤雞番屋企,屋企人試完都大讚肉質夠滑! 值得一試

聽朋友介紹,原味雞最好味,所以就order了一份。
雞肉好滑,而且份量都幾...多。兩個女仔係唔會ko得哂的!
原味烤雞
另外比menu的圖吸引,叫了個雞蛋卷
特制雞蛋卷

本餐意外收獲----------
Rita

最後打包了烤雞番屋企,屋企人試完都大讚肉質夠滑!
值得一試

2015-06-28