2014-04-19
今日係我同男朋友既拍拖100天紀念(星星上腦)於是BB就開車同我去荃灣行街街買既裝飾駕車行完街街次後大約8點左右我地就去到門口但竟然列個時候都要等位但之前見食評幾吸引咁咁就只好等下位啦前後等左差唔多90分鐘我地入得去既時候都差唔多十點餓死我地等左咁耐又咩都未食入到去梗係咩都唔講咩左野食先啦首先叫左個好多人推介既蜜糖單骨雞翼食落好一般無咩特別而且無咩蜜糖味同埋可能炸我太耐好DRY跟住再黎既就係ALL DAY BREAKFAST列個早餐望落好似好多野食咁入面有腸仔,炒蛋,炒蘑菇,煙三文魚,蕃茄,蕃茄豆,煙肉同埋好似WAFFLE既水泡包包但樣樣都MAMA炒蛋,炒蘑菇,蕃茄全部都無味桌上又無鹽同胡椒都唔知自己食緊咩係得果個水泡包包好食DROSE LATTE拉花好令同埋有好香既玫瑰花味食完正餐又點小得甜品作為甜魔既我就算再飽都一定要叫甜品最多塞曬比BB食嫁姐我最中意綠茶味既野所以點可以錯過有唔小人介紹過既綠茶心太軟呢一見到好興奮不過食落梗係覺得怪怪地但又講唔出係咩問題唔太中意佢入面係煉奶我自己就唔太中意啦可能係我自己唔識欣賞香蕉拖肥批(STAFF 漏左單食晒何心太軟都仲未有)自從798UNIT&
(星星上腦)
咩左野食先啦 首先叫左個好多人推介既蜜糖單骨雞翼
食落好一般
無咩特別
而且無咩蜜糖味
同埋可能炸我太耐好DRY 跟住再黎既就係ALL DAY BREAKFAST
列個早餐望落好似好多野食咁
但樣樣都MAMA
炒蛋,炒蘑菇,蕃茄全部都無味
桌上又無鹽同胡椒
不過食落梗係覺得怪怪地
但又講唔出係咩問題
唔太中意佢入面係煉奶
我自己就唔太中意啦
可能係我自己唔識欣賞 香蕉拖肥批(STAFF 漏左單食晒何心太軟都仲未有)
自從798UNIT&CO結業之後就好小見到出面有BANOFFEE食
咁岩今次見到有就梗係要試下啦
針對於味道質素面言
價錢也不便宜 由於今日係我同男朋友既100日
所以一路食一路玩
題外話/補充資料:
如果真係想試下既晏晝或者TEA TIME會好D,因為唔洗點等位