2008-11-04
跟同事去outback 食lunch,叫了四個set lunch 來share: 炸蝦沙拉+肉眼扒(7 成熟)+ 肉醬意粉 + 美式漢堡~ 大家 來 一頓豐富的 午餐!忌廉湯好香滑,好好味~ 沙拉 的菜也 很新鮮~黑糖面包 又 是暖暖的, 甜甜的,外脆內軟~outback 的 黑糖面包真的 很好吃!炸蝦沙拉~ 炸蝦夠脆, 好食 但好熱氣,沙拉 的菜也 很新鮮 肉眼扒要了七成熟,可是 肉質很硬, 吾好食~ 好 失望!肉醬意粉的味道和 口感 都 十分 普通,醬汁又少, 我們 覺得 大x樂/ 大x活 的肉醬意粉 比 佢 更 出色 .美式漢堡~ 漢堡扒都幾厚,但沒有香濃的肉味, 漢堡包吾夠脆~ 可能 我們 是最後 才吃 漢堡, 已經 好飽, 所以 覺得 個 漢堡 好普通, 有 d 似 M 記 的巨無霸. Outback set lunch~ 跟餐 有湯 和 美味 黑糖面包,又有 沙拉 和 飲品, 好抵食!
忌廉湯好香滑,好好味~
沙拉 的菜也 很新鮮~
肉眼扒要了七成熟,可是 肉質很硬, 吾好食~ 好 失望!