2017-04-10 654 瀏覽
湯得好油,濃但係完全冇鮮味,難食. 侍應態度極差,我地坐係到食,佢不斷將旁邊張枱移來移去搬野,又係冇同我地講既情況下將放住我們手袋錢包的籃移位搬來搬去。到最後埋單$187,我地同佢講會比$7散紙然後比一張$500蚊紙佢,一面企係佢面前數銀仔,到比咗個$7佢時佢唔理照比$313我地,咁我地話"講左比你知會比散紙你"..佢一黑住面咁話"我已經找好啦喎"..咁我地堅持"我地講咗比散紙你"..佢又黑住面咁話"我聽唔到"就想唔理我地....咁我同佢講.."ok..咁我衣家再話你聽我地比散紙你,你找番紙幣比我地啦"..佢黑晒面咁找完,我地同佢講野佢直頭掉轉頭走開唔理我地。你地D伙記咁無禮貌不如唔好做服務性行業啦!仲有亂咁郁客人既手袋銀包亦都係好唔啱!
湯得好油,濃但係完全冇鮮味,難食.

2017-04-10