2016-12-03
呢間之前黎過食下午茶,感覺唔錯,又唔太貴,都幾好味,呢日星六晚黎再食,一入就有位,唔駛等,gd ! 樣樣都好吸引,決定同男友各叫唔同類既野 share食。點知野食送上既時候就出事,侍應將個盤放低果陣,成碗湯浪瀉左落我對腳度,雖然佢當下都好緊張問有無事 , 有講唔好意思,但熱湯倒落黎都會辣親同痛啦,唔知叫好采定唔好采,呢日我咁岩著短裙,就濺濕左少少,d湯岩岩浪瀉落我大脾内側,如果著長褲就仲大獲,全濕,因為我隻腳係濕曬既。另外係佢整濕左客人,雖然枱面係有紙巾供應,但都應該再俾d紙巾抹下,或者做返d 事後野啦,而且瀉到個地都濕曬,又無用地拖抹乾返。講返野食,豚肉略嫌少左d, 堆到成座山,但入面全部係芽菜黎,真正豚肉得幾塊,個蛋係神來之筆,烏冬夠彈牙,加埋好無敵,識食既一定係烏冬浸生蛋咁食。另外吉列三寶不過不失,配菜唔太新鮮,有d苦澀。
另外係佢整濕左客人,雖然枱面係有紙巾供應,但都應該再俾d紙巾抹下,或者做返d 事後野啦,而且瀉到個地都濕曬,又無用地拖抹乾返。 講返野食,豚肉略嫌少左d, 堆到成座山,但入面全部係芽菜黎,真正豚肉得幾塊,個蛋係神來之筆,烏冬夠彈牙,加埋好無敵,識食既一定係烏冬浸生蛋咁食。
另外吉列三寶不過不失,配菜唔太新鮮,有d苦澀。