今晚去左泰國食左餐飯再返嚟香港諗下姐😂😂我點解而加先知有昭拍椰呢間泰國🇹🇭餐 我喺OR見到佢生蝦🦐🦐🦐已經好正 個蝦頭系炸過咖!連個頭都唔會嘥 二種食法生菜包🥬🥬🐷🐷小小辣之餘帶左蝦醬嘅鹹香味仲食左柚子沙律🥗鹹肉炒椰菜苗馬拉盞通菜黃咖喱軟殼蟹配蒜蓉包 用南瓜🎃包整住嘅黃咖喱好甜 用嚟配🍍🍚菠蘿炒飯好夾 啱晒小朋友 🍢🍢串燒豬同埋雞我哋order左2次 真系好淋好香口 仲有個燒青檸蜜糖雞翼 炸蝦餅 🥠燒鰂魚🐟🐟超級大條又多肉 仲有一個濕河炒豬肉片呢個都係order左2次又系好正!🍨🍬🍡甜品仲要有我同老公都最鍾意嘅千層糕 🟢🟢🟢真係唔係間間泰國嘢都有得食 暖暖地加上有椰漿😍😍😍😍😍成間舖所有嘢真系無挑剔 有啲直頭冇影相就食🤣🤣🤣🤣每人一杯飲品 有椰汁冰芒果冰青檸梳打 8個人 人均消費只係$200冇嘢好講啦😝😝😝😝😝😝
今晚去左泰國食左餐飯再返嚟香港

生菜包🥬🥬🐷🐷小小辣之餘帶左蝦醬嘅鹹香味