2008-04-13
初初開時去APM排左45分鐘, 跟住落完order 又要再等佢地慢慢新鮮做個包. 後來開左朗豪坊店, 又排左半個鐘. 今日開多左咁多分店, 所以晚餐時間都吾洗排隊, 仲大把位揀來坐.一向食開招牌mos burger, 要了set A, 即有薯條同細汽水, 另外加了新出的炸鳳尾蝦, $15 有5 細隻. 不用幾分鐘, 店員就送上食物給我. 個包依然好味, 但漢堡無乜牛肉味, 可能比d 醬汁蓋過了肉味. 薯條比上次在朗豪坊食的好味. 細汽水都好大杯. 鳳尾蝦加埋甜酸醬, 味道不錯, 雖然是炸, 但炸得很鬆脆. 店員服務有禮貌, 可是當客人一食完就即刻來收起個盤, 店子都未坐滿, 吾洗咁急要人走掛, 好似好趕客咁.