2023-01-17 295 瀏覽
呢間嘢真係堅有料,吳係扮 可以令一個咁嫌麻煩打字既我 特登申請個帳號來寫呢個食評,叫咗一個日本肉眼扒8成,等咗成半個鐘有多,塊扒先到 ,睇到塊扒 個份量真係….. 一塊咁簿嘅扒都唔明點解可以煮咁耐 成間店連埋我得兩台客 另外果台重要係啱啱坐低,不過心諗可能好好食呢,第一刀切落去 個心即刻X左出來 真係要好用力先切得開,望一望好明顯係overcook,擺落口 又老又柴 成塊牛肉乾咁,真係堅肚餓冇辦法 心諗咋咋淋食完就走,反正食咩都係屙返出嚟,食多一啖 真係頂唔順 直接吐番出來 即刻攞錢 擺低離開 個阿姐都問我係咪唔啱食,我真係唔識點答佢,真係好鬼死難食,完全唔知點解可以整到咁樣,自問唔係嘴刁嘅人,難聽啲講可以咩狗屎垃圾擺落口食,平時貴野平嘢都會食,今次真係長知識,真係唔知點樣可以煮到呢個級數,中午過去食,可以令到我而家晚上七點依然係完全冇食慾,但係個肚超級肚餓,如果呢間餐廳個老闆你睇到,可能你真係要對個廚房員工好啲,佢應該好憎你,唔係倒米咁簡單,直情係放血!!如果你地睇完呢段食評覺得好誇張,而又自問好有勇氣 M底 真心推介你過去嘗試,保證令你獲益良多。要令到牛扒好食難道唔太高,但係要煮到一塊咁難食嘅牛扒 真係唔係個個做到,忍唔住講一句,你係得既👍👍👍

BTW 個裝修係幾有感覺,模型擺設非常靚,個阿姐侍應態度非常良好,服務周到!!臨走不斷同我講唔好意思,真係難為左佢!