餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

疫情關係, 成日又幾多人一台 幾多人限聚乜乜乜。太煩 夜晚都係外賣算行開誠品見到。。又諗起台灣了冇得去旅行 唯有留港食便當太耐冇黎。。原來依家有得食麵? 定係不嬲都有? 實在唔記得最後買左兩袋野 回家慢慢食 減低感染風險透明蓋, 一眼就望到入面排得整整齊齊, 似足當年係台灣食既咁。酥炸的豬排, 加埋台式汁,有粟米, 有涼菜, 仲有半隻滷蛋。。。。好有台灣感覺呀雖然係飲品, 但我覺得當甜品食仲fit芋圓粒粒加埋奶茶一齊食, 甜甜地, 芋圓又夠煙韌另外嗌的台式腸。正式味道 脆脆地。影得比較衰。 唔想洗多隻碟 冇計家人食的另一個餐 個麵食落不太淋,比想像中好個湯辣辣地, 夠濃味 入面勁多牛根 正

行開誠品見到。。又諗起台灣了
冇得去旅行 唯有留港食便當

2055 瀏覽

太耐冇黎。。原來依家有得食麵
? 定係不嬲都有? 實在唔記得

最後買左兩袋野 回家慢慢食 減低感染風險

透明蓋, 一眼就望到入面
排得整整齊齊, 似足當年係台灣食既咁。

雖然係飲品, 但我覺得當甜品食仲fit

芋圓粒粒加埋奶茶一齊食, 甜甜地, 芋圓又夠煙韌

另外嗌的台式腸。正式味道 脆脆地。
影得比較衰。 唔想洗多隻碟 冇計

家人食的另一個餐 個麵食落不太淋,比想像中好
個湯辣辣地, 夠濃味 入面勁多牛根 正