2023-04-17
今日出咗消費券啦,特登同朋友去旺角信和行街,睇最新嘅模型,買咗好多嘢之後,好攰啊😌😌就決定去附近茶餐廳醫下肚算,見到依間叫紅島冰廳嘅茶餐廳裝修新穎,入邊係用卡位嘅設計,感覺舒服🤗好耐無食過鐵板餐,我地叫咗鐵板蒜蓉美國肉眼牛扒配焗薯,馬來咖喱吉列魚柳,焗白汁芝士海鮮飯再追加一個菠蘿油 😆😆鐵板蒜蓉美國肉眼牛扒$128黑椒汁/焗薯- 牛扒好大塊,叫咗五成熟,剛剛好😇+$9菠蘿乳酸特飲梳打- 唔錯!菠蘿和乳酸味都好豐富!馬來咖喱吉列魚柳 $72- 魚柳新鮮炸起,有兩大塊😀😀😀 咖哩汁有好香椰汁🥥味,正!焗白汁芝士海鮮飯 $72- 好驚喜😃😃係我地鐘意既炒飯底!好多海鮮好豐富呀😎😎菠蘿油 $13- 牛油係冰鎮,分開上😍😍 熱騰騰既菠蘿包配上冷冰冰既牛油!點會唔正呀😃紅島冰廳 (旺角)旺角旺角彌敦道594-596號地下#港式茶餐廳 #邪惡西多士 #港式奶茶 #菠蘿油 #脆脆豬 #混醬多 #紅島冰廳 #旺角 #下午茶
鐵板蒜蓉美國肉眼牛扒$128
黑椒汁/焗薯
- 牛扒好大塊,叫咗五成熟,剛剛好😇
+$9
菠蘿乳酸特飲梳打
- 唔錯!菠蘿和乳酸味都好豐富!
馬來咖喱吉列魚柳 $72
焗白汁芝士海鮮飯 $72
- 好驚喜😃😃係我地鐘意既炒飯底!好多海鮮好豐富呀😎😎
菠蘿油 $13
紅島冰廳 (旺角)
旺角旺角彌敦道594-596號地下