2024-08-06 654 瀏覽
作為銅鑼灣老牌 sport bar,自從佢搬咗嚟南華會之後,除咗大賽事日之外都無以前係新寧中心咁多人,而且室外同室內位都超寬敞,室內位可以俯瞰個高爾夫球場,個感覺好 Chill~佢哋嘅啤酒選擇都好多,不過夏天最正嘅緊係飲Kirin 嘅 Ichiban Frozen啤啤透心涼 (佢哋仲周不時有啲期間限定口味,甜甜的好易入口)啤酒之外千祈唔好唔記得佢哋嘅重點,無限供應免費花生🥜🥜🥜!(悄悄話,仲可以掉曬啲殼落哋下都幾治癒)食物都係經典 bar food,Mac & Cheese, Buffalo wings, quesadilla, nacho , onion ring 選擇繁多,次次嚟都心大心細~p.s. 呢度 “寫住” 招待南華會會員,但可以嚟到即場申請都得。同其他會所唔同,南華會一年嘅年費都係$250,同埋有好多設施可以 book,桌球保齡球喺銅鑼灣價錢都算唔貴,仲有泳池同哥爾夫練習場添(Golf Driving Range 要另申請入場年証)。所以如果喺呢頭活動開其實性價比都唔錯㗎~ 💯

2024-07-01
  • Beer