2019-04-03
喺尖沙咀漆咸圍順豐攞野,經過一間環境好CHILL嘅酒吧餐廳,幾有氣氛,一於試下先!由於時間尚早,朋友仔又未放到工,就叫左杯生啤,”雞翼薯條”自己HAPPY HOURS住先終於等到朋友仔黎到,簡簡單單的叫左個 “帶子蟹肉龍蟹汁意粉”、”安格斯牛扒”,同埋一枝紅酒,一路慢慢食,一邊慢慢傾帶子蟹肉龍蟹汁意粉既帶子都幾大粒,意粉好彈口,龍蝦汁個味又重,YUM YUM安格斯牛扒叫左六成熟,食落肉質嫩滑,牛味濃郁,一d唔鞋,又唔韌,口感一流,真是好好好好好食呢!!配埋紅酒令成件事更加完美!!!!雖然飲飽食醉,但我都ORDER左一個甜品: “CAPPUCCINO MOUSSE CAKE”,滑滑的MOUSSE,滲出咖啡的味道,好似飲左成杯CAPPUCCINO甘,大滿足酒靚 地方靚 野食靚 係尖沙咀難得搵到可以食飯又可以飲酒既好地方係GATHERING首選既地方
酒靚 地方靚 野食靚
係尖沙咀難得搵到可以食飯又可以飲酒既好地方