咁啱之前同成班FRIEND一齊試過覺得唔錯,於是今次再帶埋男朋友黎試下其他野食㊗️我幾鐘意個環境,有好大隻窗,望到出面嘅環境,好光猛,而且以白色外牆為主,木色桌椅及地板,感覺好簡潔好寧靜💭仲要有好多貓貓🤤蜜糖芥茉醬芝士煙肉牛角包推介指數✅✅✅✅✅材料好豐富,蜜糖芥末醬同芝士煙肉好夾,而且味道好突出好濃郁,食到舔舔脷!蜜糖芥茉醬芝士煙肉牛角包嘅味道真係好正👍!啱啱出爐嗰陣,牛角包嘅表面金黃色,外皮🥐脆口又帶點牛油香,一啖咬落去聽到啪嘰啪嘰嘅聲音,好滿足😋。入面嘅煙肉片既鹹香夾雜埋蜜糖芥茉醬嘅微微辣🌶️和甜,味道層次好豐富。加上芝士🧀嘅香濃,令成個牛角包更加惹味,完全令人無法抗拒🤤。食落去又鬆化又爽口,真係好難形容嘅美味。另外,隨住每一啖嘅咬落,仲會嚟個鹹甜嘅交纏,令人一次又一次咁迷倒😍。個牛角包既賣相都好吸引,隨便影張相📸分享俾朋友,一定會令佢哋羨慕不已🤩。總之,蜜糖芥茉醬芝士煙肉牛角包簡直係一場味覺嘅饗宴,每一啖都能夠令人感受到滿足同幸福嘅滋味🥰。Oreo曲奇雪糕窩夫推介指數✅✅✅✅賣相好吸引,食材同顏色配合得幾好,有棉花糖同糖霜粒,再加埋朱古力醬,呢個甜品真係好正
蜜糖芥茉醬芝士煙肉牛角包
推介指數✅✅✅✅✅