香港嘅海膽pasta唔多,哩間真係真材實料,一d都唔惺,pasta仲好好濃味! 我地仲食左Portobello fries,最驚喜係個dip,好香嘅蒜頭醬,就咁食個醬都唔覺得膩。另外仲叫左Beef short rib,d肉質好淋,一班朋友share黎食就啱啱好。Cod fish好滑,配菜亦grill得好好味,連薯仔都入口即溶!最後有Apple crumble做甜品,係另一個驚喜,蘋果唔係平時一般糖水蘋果,係自家製真蘋果,仲有其他berries平衡,酸酸甜甜,用黎結束整餐晚飯真係perfect!好推薦一班朋友黎傾計食飯,環境易舒適,一定會再黎!😍
海膽pasta
Cod  fish  &  Beef  short  rib
Portobello  fries
Desserts