餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀).天氣又開始轉涼,好耐好耐無食烤魚. ▪️老壇酸菜魚豆花江團魚▪️.酸菜魚豆花就叫BB辣再加多麻,江團魚必食,夠肥美,魚肉滑口,真係同普通嘅海壚魚有分別!入面本身都有啲豆腐,仲有少少寬粉同埋酸菜,芽菜等配料,但我地真係太喜歡食寬粉,另外再叫左一啲配料娃娃菜,風琴豆腐等等比較索味嘅野咁耐無食仍然保持水準,夠酸,啲魚肉又滑.另外叫左個燒牛舌,呢到嘅好似就係食物夠多種類印象中之前都剩係得烤魚串燒,依家仲有雞煲同埋羊腩煲!.📌 小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀)

天氣又開始轉涼,好耐好耐無食烤魚

▪️老壇酸菜魚豆花江團魚▪️

咁耐無食仍然保持水準,夠酸,啲魚肉又滑

另外叫左個燒牛舌,呢到嘅好似就係食物夠多種類
印象中之前都剩係得烤魚串燒,依家仲有雞煲同埋羊腩煲!
📌 小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️