2020-04-19
上網見到有人介紹依間舖,第一眼就被呢間舖個公仔吸引住,感覺上佢係一間比較有年輕人特色嘅文青小店。先介紹佢啲裝飾,入到去就見到佢啲裝修都好特別,門邊有黑板指引廁所喺邊度,而且另一邊都有個黑板就係寫有啲咩素菜推介,感覺上黑板呢個設計都幾特別,所以環境上都可以幫呢間餐廳爭取到唔少分數。我哋食咗一個咕嚕雞漢堡包,佢個咕嚕雞略嫌佢炸得有點兒太過,有少少燶味,但係佢個菠蘿如果係齋食嘅話就比較有浸奇怪嘅味道,但係連埋個雞同埋成個包一齊食嘅話感覺上個包會變得清新左,所以食落去都還好。另外我哋就叫咗個芝士煙肉漢堡包,佢嗰醬係好食嘅,都幫到個包加多咗唔少分啊,不過個蛋就佢煎得太熟,唔知係咪因為肺炎嘅關係,如果係流心太陽蛋嘅話會更加好食。另外我哋嗌左個來老西多,佢個西多士好好食,雪糕係忌廉芝士味,另外都有士多啤梨同青蘋果粒做一個陪襯,再配上朱古力醬個感覺都係幾好食嘅,同埋個西多士本身佢真係好特別,都整到好軟身,由於我個人本身唔係好鍾意食芝士,所以我覺得雪糕係一般,但係整體上來講都係整得好食嘅,都推薦大家嚟試一試。佢嘅門面裝修做得好好,不過服務就略嫌一般,好多嘢都自助式,但係價錢就會比較偏向貴啲,感覺上好似個
佢嘅門面裝修做得好好,不過服務就略嫌一般,好多嘢都自助式,但係價錢就會比較偏向貴啲,感覺上好似個價錢同個食物質素仲有個服務態度就有啲唔係好成正比,但係整體上講都可以一試嘅!